Skořicový cukr

Skořicový cukr


Směs přírodního cukru a mleté cejlonské skořice, která má nezaměnitelnou sladkou chuť. Více

Výrobce: Sladká vanilkaKód produktu: CUKSKO Doprava a platba

od 19 Kč
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

ks

Směs přírodního cukru a mleté cejlonské skořice, která má nezaměnitelnou sladkou chuť. Více

Výrobce: Sladká vanilkaKód produktu: CUKSKO Doprava a platba

Skořicový cukr

Směs přírodního cukru a mleté cejlonské skořice, která má nezaměnitelnou sladkou chuť. Skořicový cukr můžete použít k oslazení různých těst a náplní, například jablečných. Skvěle se hodí k dochucení lívanců, palačinek, kompotů. Můžete v něm obalovat koblihy, posypat před pečením skořicové šneky nebo si jim osladit a zároveň ochutit kávu.

Cejlonka®

Cejlonská skořice je první a zatím jedinou skořicí v České republice chráněnou ochrannou známkou. K čemu je to dobré? Pod cejlonskou skořicí se dnes prodává řada nekvalitních produktů s nevýrazným aroma, často i smíšených s běžně prodávanou skořicí cassia. Cejlonka® je pro vás zárukou toho, že obdržíte čerstvě namletou skořici z pečlivě vybraných kusů pravé cejlonské skořice. Zároveň je Cejlonka® pravidelně testována na obsah pesticidů a také byla akreditovaně testována na obsah kumarinu (~12 mg/kg). Zkrátka, koupí Cejlonky® zaručeně obdržíte kvalitní, aromatickou a chutnou cejlonskou skořici pouze se stopovým množstvím kumarinu. Pro srovnání, obsah kumarinu v běžně prodávané skořici cassia je 2000 - 8000 mg/kg.

Balení: Doypack sáček s uzavíratelným zipem

Složení: přírodní cukr, cejlonská skořice (min. 10%)

Skladování: Cukr můžete skladovat v dodávaném sáčku nebo ve skleněné dóze na suchém a větraném místě mimo sluneční záření.

Země původu: čerstvě namleto v ČR

Hmotnost: 50 g

Parametry
Hmotnost 50 g, 100 g