Máslenka s vodním filtrem - včelka
Keramická máslenka ruční výroby z limitované kolekce VČELKA, je určena na skladování másla přímo na kuchyňské lince nebo stole. Máslo v máslence můžete uchovávat při pokojové teplotě na kuchyňské lince, což zaručí, že máslo budete mít vždy roztíratelné a připravené k okamžitému použití. Máslenka funguje na principu vodního filtru. Máslo je uzavřeno v nádobě, kterou uzavírá druhá nádoba naplněná vodou. Voda v druhé nádobě zaručí, že se bakterie a nečistoty do másla nedostanou.
Máslenku dle našeho zadání pro nás vytvořil jihočeský keramik Stanislav Týmal, kterému pod rukama prošlo, už nespočet tun hlíny. O hlíně říká " že je jako pelling a ruce neničí, spíš čistí". Pod jeho rukama se keramický výrobek rodí několik dní a projde nejméně dvacetkrát jeho rukama. V jeho hrnčířské dílně se zrodila i tato užitná nádoba.
Máslenku můžete mýt v myčce na nádobí.
Keramika splňuje atesty pro nezávadnost.
Dodáváno s tištěným návodem k použití.
Použití:
Do spodní části máslenky nalijete 100 ml studené pitné vody a horní část máslenky naplníte změklým máslem. Máslenka pojme celé velké 250 g máslo. Máslem naplněnou část jen zarovnáte nožíkem a vložíte do druhé části s vodou. Takto připravenou máslenku necháte na stole a postupně si odebíráte másla tolik kolik potřebujete. Vodu v máslence se doporučujeme měnit každé 2-3 dny za novou, což je jediná starost, kterou s touto máslenkou budete mít.
.
Máslenku dle našeho zadání pro nás vytvořil jihočeský keramik Stanislav Týmal, kterému pod rukama prošlo, už nespočet tun hlíny. O hlíně říká " že je jako pelling a ruce neničí, spíš čistí". Pod jeho rukama se keramický výrobek rodí několik dní a projde nejméně dvacetkrát jeho rukama. V jeho hrnčířské dílně se zrodila i tato užitná nádoba.
Máslenku můžete mýt v myčce na nádobí.
Keramika splňuje atesty pro nezávadnost.
Dodáváno s tištěným návodem k použití.
Použití:
Do spodní části máslenky nalijete 100 ml studené pitné vody a horní část máslenky naplníte změklým máslem. Máslenka pojme celé velké 250 g máslo. Máslem naplněnou část jen zarovnáte nožíkem a vložíte do druhé části s vodou. Takto připravenou máslenku necháte na stole a postupně si odebíráte másla tolik kolik potřebujete. Vodu v máslence se doporučujeme měnit každé 2-3 dny za novou, což je jediná starost, kterou s touto máslenkou budete mít.
.
Ostatní produkty v této kategorii
