Směs koření na svařák - Hmotnost: 50 g
Směs koření na svařák - Hmotnost: 50 g
Drcená směs nejvyšší kvality na přípravu svařeného vína. Více
Výrobce: Sladká vanilkaKód produktu: KORSVAR.50 Doprava a platba
Drcená směs nejvyšší kvality na přípravu svařeného vína. Více
Výrobce: Sladká vanilkaKód produktu: KORSVAR.50 Doprava a platba
Směs koření na svařené víno
Drcená směs nejvyšší kvality na přípravu svařeného vína.
Návod na přípravu:
Pro výrobu 0,75 litru svařeného červeného vína svařte v kastrůlku 150 ml vody, 25 g této směsi a 4 zarovnané polévkové lžíce cukru. Pod pokličkou vařte maximálně 5 minut. Přilejte 0,75 litru vína a zahřívejte 10 minut. Máte-li citronovou kůru, přidejte ji s vínem. Chcete-li nápoj více alkoholický, víno během posledního kroku nenechte vařit. Na závěr nápoj sceďte a můžete podávat! Pro nealkoholickou variantu lze víno nahradit dobrým černým čajem.
Balení: Doypack sáček s uzavíratelným zipem
Složení: cejlonská skořice, cejlonský hřebíček, badyán
Skladování: Koření skladujte při pokojové teplotě, v suchu a na tmavém místě.
Země původu: čerstvě nadrceno v ČR
Hmotnost: 25 g nebo 50 g